Feladatok

  • az A’la Carte és menü szolgáltatás teljes körű szakmai és gazdasági felügyelete, koordinálása
  • üzleti terv készítése és megvalósítása
  • a minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági előírások betartatása a munkavállalókkal
  • munkaerő és költséggazdálkodás teljes körű felügyelete
  • ellenőrzéseken való aktív részvétel
  • adatszolgáltatás a vezetőség részére
  • rendezvények, bekészítések menedzselése és megvalósítása
  • személyes kapcsolattartás az adott egység megrendelőivel, képviselőivel, vezetőivel, partnerekkel, beszállítókkal és a hatóságokkal
  • új partnerkapcsolatok felkutatása

Elvárások

  • felsőfokú végzettség (vendéglátó ipari / élelmiszermérnöki végzettség)
  • 3-5 év vezetői tapasztalat
  • üzemszervezési, üzletvezetési jártasság konyhai területen
  • kiváló kommunikációs készség szóban és írásban egyaránt
  • eredményorientált, gyakorlatias, problémamegoldó attitűd és üzleti gondolkodásmód
  • elhivatottság, terhelhetőség
  • számítógépes programok felhasználói szintű, magabiztos kezelése (word, excel)

Előnyt jelent

  • nyílt vendéglátásban szerzett tapasztalat
  • nagyüzemi főzőkonyhai tapasztalat

Amit kínálunk

  • rugalmas munkaidőt, H-P-ig
  • felelősségteljes önálló munkakört egy dinamikusan növekvő, stabil, hazai vállalatnál,
  • támogató és empatikus vezetők és munkatársakat,
  • hosszútávú és stabil munkahelyet,
  • versenyképes jövedelmet és juttatásokat.

Munkahelyi extrák

  • Ingyen ebéd

Jelentkezés módja

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, a jelentkezéséhez csatolja fényképes szakmai önéletrajzát bérigényének megjelölésével.

JELENTKEZEM