Feladatok

  • Késztermékek napi érzékszervi ellenőrzése
  • Élesztő és dagasztási folyamatok vizsgálata, feljegyzések készítése
  • Technológiai utasítások bevezetése és ellenőrzése
  • Csomagolóanyagok és címketervek hatósági megfelelőségének ellenőrzése
  • Új termelőeszközök beüzemelése és technológiai felügyelete
  • Termék- és technológiai fejlesztések lebonyolítása

Elvárások

  • Felsőfokú szakirányú végzettség
  • Precizitás, felelősségtudat és megbízhatóság
  • Jó problémamegoldó és együttműködési készség
  • Egészségügyi alkalmasság
  • HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások ismerete előnyt jelent

Előnyt jelent

  • Sütőiparban szerzett releváns tapasztalat

Amit kínálunk

  • Versenyképes fizetés és stabil munkakörnyezet
  • Szakmai fejlődési és előrelépési lehetőség
  • Hosszú távú, biztos munkalehetőség egy megbízható cégnél
  • Dinamikus, támogató csapat és korszerű munkakörnyezet

Céginformáció

„A ZALACO Sütőipari Zrt. egy nagymúltú, 1950-ben alapított sütőipari vállalat, amely lassan negyed évszázada családi tulajdonban lévő nyereséges vállalkozásként működik. Társaságunk küldetésének tartja, hogy hagyományos receptek alapján, minőségi alapanyagokból előállított pékáruval szolgálja ki a fogyasztóit. Ennek eredményeképpen a ZALACO napjainkra a nyugat-magyarországi régió, illetve Magyarország meghatározó, több, mint 800 főt foglalkoztató sütőipari nagyvállalatává nőtte ki magát, amely évek óta számos elismerésben részesül a fogyasztói és szakmai fórumoktól egyaránt, így – többek között – 2021-től minden évben Superbrands díjas vállalat lett.”

Jelentkezés módja

A jelentkezés gombra kattintás után kérjük csatolja magyar nyelvű fényképes önéletrajzát.

JELENTKEZEM