Feladatok

Főbb feladatok
  • A séf utasításai szerint az ételek elkészítése
  • Szoros együttműködés a konyhai csapattal
  • Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása
  • Meleg-, és hidegkonyhai termékek elkészítése
  • Az elkészített ételek adagolása, tálalása, tárolása
  • A büfékínálat elkészítésében való aktív részvétel
  • Egyedi rendezvények (bálok, bankettek, konferenciák, családi rendezvények menüsorainak kialakításában való kreatív részvétel
  • A gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása
  • A sztenderdek, a HACCP és közegészségügyi előírások ismerete, azok maximális betartása

Elvárások

Elvárások
  • Önálló és felelősségteljes munkavégzés
  • Szorgalom, precizitás, szabálykövetés az előírások tekintetében
  • Konyhai kisegítők munkájának koordinálása
  • Vendég orientált és megbízható csapatjátékos
  • Középfokú szakképesítés

Előnyt jelent

Előnyt jelent
  • Több éves szállodai tapasztalat
  • Különböző ételkészítési technikák ismerete

Amit kínálunk

Amit kínálunk
  • Családias, összetartó csapat
  • Azonnali kezdési lehetőség
  • Hosszútávú stabil munkahely
  • Rugalmas munkaidő beosztás a napi feladatokhoz mérten
  • Három havi munkaidőkeretben való foglalkoztatás
  • Támogató vezetőség
  • Versenyképes fizetés
  • Munkába járás költségtérítése
  • Szép kártya

Céginformáció

Céginformáció
Hotel Lovasberény újonnan nyíló négycsillagos szálloda, gyönyörű erdei környezetben. Székesfehérvártól 25 km-re.  Összetartó csapat, családias hangulat. Fejlődési lehetőség. Stabil, biztos munkahely. 

Jelentkezés módja

Kattintson a "Jelentkezem" gombra. Kérem csatolja magyar nyelvű Önéletrajzát.

JELENTKEZEM