Feladatok

  • Budafokra, Duna parti étterembe keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező szakács kollégákat.
  • A’la carte ételeink magas színvonalon történő elkészítése
  • Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása
  • Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata
  • Konyhai higénia és élelmiszer-biztonsági szabályok betartása

Elvárások

  • Minimum 3 éves szakmai tapasztalat
  • Érvényes EÜ kiskönyv, tüdőszűrő
  • Hosszútávú munkavállalás
  • Megbízható munkavégzés
  • Káros szenvedélyektől mentes életvitel
    • Munkájára igényes, tiszta, precíz kollégát keresünk!
       

Előnyt jelent

Azonnali munkakezdés.

Amit kínálunk

  • Teljes munkaidős foglalkoztatás / heti minimum 4 munkanap
  • Fizetés: 3000Ft- 3400Ft/óra
  • Hosszútávú, bejelentett munkaviszony
  • Munkaruha
  • Személyzeti étkezés, kávé
  • Ingyenes parkolás

Munkahelyi extrák

  • Zuhanyzási lehetőség
  • Parkoló
  • Ingyen kávé, üdítő
  • Ingyen ebéd
  • Munkaruha

Céginformáció

Több, mint 25 éves vendéglátó múlttal rendelkező megbízható cég üzemelteti az éttermet, amely a legnehezebb járványügyi időszakban is nyitva tartott. 

Jelentkezés módja

Kizárólag fényképes önéletrajzzal.

JELENTKEZEM