Feladatok

  • Étterem vendégei számára a'la carte, ételek elkészítése
  • Napi menü elkészítése
  • Készletek felmérése, nyersanyagok megrendelése
  • Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása
  • Segédszemélyzet munkájának irányítása
  • Konyhai gépek, berendezések üzemeltetése, felügyelete, rendben tartása
  • HACCP rendszer alkalmazása

Elvárások

  • Korrekt, pontot munkavégzés
  • Higiénikus munkavégzés betartása, betartatása

Előnyt jelent

  • Szakirányú végzettség
  • Szakmai tapasztalat

Amit kínálunk

  • stabil fizetés
  • jogtisztán bejelentett bér
  • szállást is tudunk biztosítani

Munkahelyi extrák

  • Céges étkező
  • Kávézó
  • Zuhanyzási lehetőség
  • Kerékpártároló
  • Parkoló
  • Sportolási lehetőség

Céginformáció

Győr belvárosában, 25 éves múlttal rendelkező, négycsillagos szálloda, 32 szobával és 80 fő befogadására alkalmas a'la carte étteremmel. 

Jelentkezés módja

A jelentkezéshez várjuk fényképes, magyar nyelvű önéletrajzát.

JELENTKEZEM