Feladatok

  • közreműködik az Élelmiszerbiztonsági rendszer, IFS /HACCP-rendszer működtetésében, folyamatos fejlesztésében
  • közreműködik a belső élelmiszerbiztonsági felülvizsgálatok tervezésében, végrehajtásában a HACCP team tagjaként
  • külső audiotok, hatósági ellenőrzések sikeres lebonyolításának támogatása
  • aktív részvétel belső auditok megszervezésében és lebonyolításában
  • reklamáció esetén közreműködik a kivizsgálásban, naprakész dokumentálásában
  • SAP-ban key user feladatok elvégzése: alapanyagok, csomagolóanyagok minőségmegőrzési időpontjának folyamatos figyelemmel kísérése
  • nyomon követési feladatok koordinálása, a folyamatban való aktív részvétel
  • laboratóriumok munkájának támogatása: vizsgálatok elvégzéséhez szükséges vegyszerek, fogyó eszközök beszerzése, a készülékek rendszeres karbantartásának megrendelése

Elvárások

  • élelmiszermérnök vagy élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnök végzettség
  • felhasználói szintű számítógépes ismeretek

Előnyt jelent

  • angol nyelvtudás
  • SAP felhasználói ismeretek

Amit kínálunk

  • határozott idejű munkaszerződés
  • széleskörű juttatási csomag
  • kiszámítható, stabil munkahely
  • barátságos légkör, jó munkakörülmények

Munkahelyi extrák

  • Céges rendezvények
  • Parkoló
  • Ingyen kávé, üdítő

Céginformáció

Legyél részese egy folyamatosan növekvő, több évtizedes hagyományokkal rendelkező vállalat sikereinek!

A SIÓ-Eckes Kft. Magyarország piacvezető gyümölcslé gyártó vállalata, az Európában piacvezető Eckes-Granini csoport tagja, ötvözi a nemzetközi szakértelmet és a több évtizedes gyártási hagyományokat. Modern siófoki gyárunk, dinamikus munkatársaink és innovációs törekvéseink biztosítják többek között a SIÓ, a Hohes C vagy a Granini márkáink sikereit.
 

JELENTKEZEM