Főbb feladatok:

  • Meleg ételek magas színvonalú, precíz elkészítése, a minőségi elvárások betartásával
  • A konyhai csapat vezetése, munkájuk koordinálása és támogatása
  • Étlap- és menütervezés
  • Konyhai berendezések szakszerű és felelősségteljes használata
  • Higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások betartása
  • Raktárkészlet kezelése, árurendelés és gazdálkodás

Az állás betöltéséhez szükséges:

  • Szakirányú szakács végzettség
  • Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat vendéglátásban, irodai étkeztetésben vagy hasonló területen szerzett tapasztalat
  • Lojalitás, megbízhatóság és csapatban való együttműködés
  • Hosszú távú elköteleződés
  • Rugalmasság, kulturált megjelenés

Amit kínálnak:

  • Hosszú távú, stabil munkahely
  • Korrekt és pontos elszámolás
  • Versenyképes bérezés (nettó 2700Ft/óra)
  • Napi kétszeri étkezés, kávé és szóda biztosítása

Munkaidő:

  • Hétfőtől péntekig 8:30–20:30 között
  • Havi 15–16 munkanap
  • Munkaszüneti és ünnepnapokon az étterem zárva tart

Munkavégzés helye:

  • Diósd, Budapest XI. kerület

Jelentkezés módja:

  • Küldje el számunkra magyar nyelvű önéletrajzát az alábbi „JELENTKEZÉS” gombra kattintva!

Mi történik a jelentkezését követően:

  • Kollégáink a hirdetésben megjelölt szakmai elvárások mentén elbírálják pályázatát és amennyiben az ott leírtak alapján alkalmasnak találják, akkor továbbítják megbízónk felé szakmai profilját.
  • Ezt követően már megbízónk kezeli jelentkezését, így a kiválasztási folyamat további részében MI nem fogunk részt venni.

A jelentkezéssel elfogadod a Beck and Partners Kft. adatvédelmi tájékoztatóját.

JELENTKEZEM