Feladatok

-Vendégek szakszerű, pontos, kedves kiszolgálása.
-Nyitással, zárással kapcsolatos feladatok elvégzése.
-Az étterem előkészítése az étkezésekhez a rendezett környezet folyamatos fenntartása
-Folyamatos kommunikáció  a vendégekkel és 
folyamatos együttműködés a vezetővel valamint a munkatársakkal

Elvárások

 
  • munkádra, és környezetedre igényes vagy
  • van már pultban-felszolgálásban megszerzett tapasztalatod
  • tudod kezelni a pénztárgépet (r-keeper) , és a bankkártya terminált
  • szereted a pörgést
  • nem ijedsz meg a váratlan helyzetektől
  • tudsz önállóan dolgozni, de csapatban is megállod a helyed
  • nem okoz gondot esetenként a hétvégi munkavégzés

 

Munkahelyi extrák

  • Ingyen ebéd

Céginformáció

Korrekt, teljesítmény utáni bérezés, tervezhető beosztás heti 3-4 munkanappal, személyzeti étkezéssel. 

JELENTKEZEM