Feladatok

  • Vendégeink fogadása és asztalhoz kísérése,
  • vendégeink udvarias, magas színvonalon történő kiszolgálása, tájékoztatása az étlapról és az italválasztékról,
  • ételek és italok rendelésének felvétele, felszolgálása,
  • rendelések továbbítása a konyhának,
  • asztalok tisztán tartása és előkészítése,
  • nyitási és zárási feladatok ellátása,
  • pénztárgép-kezelés, a felvett rendelésről számla készítése.

Elvárások

  • Szakirányú végzettség vagy tapasztalat,
  • kedves, rugalmas, barátságos személyiség,
  • heti 5 nap munkavégzés (hétvégi és esti munkaidőbeosztás vállalása),
  • pontosság, tisztaság, igényesség, elkötelezettség,
  • kiváló kommunikációs készség,
  • csapatmunka.

Előnyt jelent

  • Idegennyelv ismeret (angol, német),
  • borok alapos ismerete,
  • környékbeli lakhely.

Amit kínálunk

  • Versenyképes fizetés,
  • munkalehetőség egész évben,
  • munkalehetőség a szezonban (áprilistól októberig),
  • lendületes, jókedvű, támogató csapat,
  • festői munkakörnyezet,
  • napi kétszeri étkezés,
  • utazási hozzájárulás.

JELENTKEZEM