Feladatok

A teljes étterem szakmai felügyelete, irányítása, gazdaságos üzemeltetésének biztosítása - az étteremvezető közvetlen irányítása alatt, többek között az alábbi feladatokkal: 
  • Az adott műszakban kb. 15-20 fős csapat irányítása 
  • Konyhai folyamatok felügyelete, napi szintű támogatása
  • HR, munkaügyi adminisztrációs feladatok támogatása (pl: jelenléti ívek)
  • HACCP és vállalati standardok megfelelőségének biztosítása
  • Számlák, rendelések pontos, precíz adminisztrációja, rendszerek kezelése 
  • Felmerülő problémák, panaszok kezelése

Elvárások

  • legalább 1 éves vendéglátásban szerzett tapasztalatod van, és már bizonyítottál, hogy megvan benned a "vezetői véna", vezettél már kisebb-nagyobb csapatot, műszakot önállóan
  • vendégközpontú attitűddel rendelkezel, aki képes önálló döntést hozni és jó problémamegoldó, 
  • nem riadsz vissza az irodai feladatoktól, de egyaránt helyt tudsz állni a konyhai operáció támogatásában, felügyelésében, jól kezeled a váratlan helyzeteket

Előnyt jelent

  • kommunikációképes angol nyelvtudás,
  • munkavédelmi végzettség vagy ismeretek,
  • HACCP tréningen szerzett ismeretek.

Amit kínálunk

  • Heti 40 órás munkavégzés (kötelező túlórák nélkül, 5x8 órában!)
  • Családias, kiemelkedően humánus vállalati kultúra,
  • Fiatalos, vidám csapat,
  • Versenyképes, bejelentett jövedelem,
  • Személyzeti étkezés,
  • Előre egyeztetett heti beosztás rugalmas off-kérelmi rendszerrel,
  • Rendszeres csapatépítő programok,
  • Hosszú távú karrier lehetőség és folyamatos szakmai fejlődés.

Céginformáció

Ami minket jellemez: nemzetközi háttér rendelkező, 17 éve stabilan a magyar piacon lévő étteremhálózat, amely egy mediterrán környezetben ad otthont minden korosztálynak és alkalomnak, fiatalokból álló vezetői csapat irányítja és folyamatos technikai megújulás jellemzi. 

Jelentkezés módja

Ha szívesen csatlakoznál csapatunkhoz, küldd el magyar nyelvű fényképes önéletrajzod bérigény megjelölésével, és jelentkezz!

JELENTKEZEM