Feladatok

  • Étkeztetési terület működésének megszervezése, ellenőrzése
  • Konyhai és pultos dolgozók irányítása, munkabeosztás készítése
  • Bekészítések egyeztetése és koordinálása
  • Tematikus menüválaszték, forgó étlap összeállítása
  • Eszközök és alapanyagok beszerzése, megrendelések kezelése
  • Megrendelővel és beszállítókkal való kapcsolattartás
  • Étkeztetési szoftver (Quadro Byte) kezelése
  • Kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása
  • Számlák, teljesítés igazolások, dokumentumok kezelése
  • HACCP és HSE előírások betartása és betartatása
  • Hatékony, együttműködő csapat kialakítása és fenntartása
  • Új dolgozók interjúztatása, beintegrálása

Elvárások

  • Felsőfokú vendéglátóipari végzettség (élelmezésvezető, vendéglátó üzletvezető)
  • Minimum 2 éves vezetői tapasztalat lehetőleg üzemi étkeztetésben
  • Legalább 5 éves gyakorlat vendéglátásban
  • Ügyfélorientált, szolgáltatói szemlélet
  • Kitűnő kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség
  • MS Office (Word, Excel, Outlook) és étkeztetési szoftverek felhasználói szintű ismerete
  • Magas fokú szervezőkészség és stressztűrő képesség

Amit kínálunk

  • Stabil, hosszú távú, bejelentett munkalehetőség
  • Hétköznapi kiszámítható beosztás
  • Felelősségteljes, önálló munkavégzés
  • Kihívásokkal teli, változatos és kreatív feladatkör
  • Jó munkahelyi légkör, szakmai támogatás
  • Multinacionális vállalati háttér
  • Versenyképes juttatási csomag

Céginformáció

A Sodexo csoport 1966 óta nyújt különböző szolgáltatásokat és a világ 19. legnagyobb munkáltatójaként 60 országban több, mint 420.000 munkavállalót foglalkoztatunk. A Sodexo Services Hungary integrált létesítményüzemeltetéssel foglalkozik országosan, létszámunk több, mint 350 fő. 

Jelentkezés módja

Jelentkezni lehetőleg fényképes önéletrajzzal, a bérigény megjelölésével kérjük.

JELENTKEZEM