Feladatok

  • Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora, snack-ek) megfelelő sütemények és desszertek készítése, nagy mennyiségben is
  • HACCP előírások ismerete és betartatása
  • Készenlét és leltárgazdálkodás

Elvárások

  • Szakirányú végzettség
  • Legalább 2-4 éves szakmai tapasztalat (vegetáriánus/vegán cukrászatban szerzett tapasztalat előnyt jelent)
  • Megbízható, precíz munkavégzés, elkötelezettség a minőségi munkára
  • Nagy munkabírás, rugalmasság
  • Együttműködő, pozitív személyiség, nyitottság az új ismeretek elsajátítására
  • Képesség a tanult új elemek alkalmazására, nyitottság az akár azonnali használatukra, kísérletező, innovatív gondolkodás

Amit kínálunk

  • Kiemelkedő bérezés
  • Szakmai kihívások
  • Kreatív és innovatív környezetben, remek munkatársakkal történő munkavégzés
  • Nagyfokú önállóság, gyors szakmai fejlődés
  • Cafeteria (Br. 500.000 / év)
  • Privát egészségbiztosítás (Medicover)
  • AYCM sportkártya

Céginformáció

Minden nagy dolog először kicsiben kezdődik. Ami egyszer egy kis garázs projektként indult ma már az egyik legértékesebb magyar cégként szerepel a Forbes listáján.
Mi mindig a legjobbat és a legtehetségesebbet keressük, hogy bővítsük a #Doclersquad-ot, mire vársz még? Csatlakozz hozzánk még ma!
A Docler cégcsoport tagja, a Normafa Retreat Center, a Sváb-hegy csúcsán, a budai tájvédelmi terület határán, tiszta levegőjű környezetben helyezkedik el, ahol találkozik a nyugalom, a harmónia és az egészséges életmód. A megújult 62 szobás exclusive yoga retreat hotel és étterem igényes környezetbe új munkatársat keres.

JELENTKEZEM