Feladatok:A műszak erőforrásaival való gazdálkodás, műszak szervezése, beosztás elkészítéseA műszakban dolgozó kollégák (4 fő) szakmai felügyelete, kiadott feladatok végrehajtásának koordinálása és ellenőrzéseFolyamatos kapcsolattartás a társosztályokkal (raktárak, labor, karbantartás)A termelési terv teljesítése a fontosabb mérőszámok figyelembevételével - munkabiztonság, minőség, hatékonyság és energiafelhasználásJelentések és dokumentációk készítéseÜzemi rend fenntartása 5SWCM feladatok elvégzéseKülsős vállalkozók munkavégzésének nyomon követesé, munkavédelmi szabályok betartatásaKPI-ok nyomon követése, betartásuk biztosítása az üzemvezető és a technológussal közösen.Gépek önálló kezelése, ismereteElvárások:Termelésben szerzett tapasztalat, ebből minimum 3 év csoportvezetői tapasztalatKözépszintű iskolai végzettség, előny: műszaki területÉlelmiszeripari gyártásban szerzett tapasztalat Felhasználói szintű számítógépes ismeretekMűszakos munkavégzés vállalása (folyamatos munkarend)Jó problémamegoldó képességNagy teherbírás, stressz-tűrő képességHatározott jellem, jó kommunikációs képességElőny:Angol és/vagy német nyelv (legalább) alapfokú ismereteÉlelmiszeripari gyártásban szerzett tapasztalatA munkáltató ajánlata:Bér utalása a hónap első napjánCafeteriaNegyedéves bónuszDolgozói söröző és konditerem korlátlan és ingyenes használataEgészségbiztosítás magánegészségügyi vizsgálatokraMunkaruha, munkavédelmi eszközök és a biztonságos munkakörnyezet biztosításaA munkavégzés helye:Budapest, X. kerületA munkáltató profilja:A Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft. élelmiszeripari gyártó partnere számára toboroz szakembereket.

JELENTKEZEM